Ejendomsinformation

Rustkammervej 1A-F, 4180 Sorø

14.660.280 kr

14.660.280 kr
  • Lejemål 6
  • Afkast 5%
  • M2 756
  • Pris pr M2 19.392 kr
Ejendomstype Boligudlejning
Opført år 1922/2020
Pris pr m2 19.392 kr

6 nye lejligheder i konverteret ejendom

Rustkammergården er beliggende i Sorø med tæt afstand til motorvej, offentlig transport og adskillige indkøbsmuligheder. Ejendommen har netop gennemgået en gennemgribende renovering, hvor alt undtaget de bevaringsværdige ydermurere er udskiftet. I forbindelse med renoveringen er ejendommen opdelt i 2 ejerlejligheder, den ene indeholder de 6 lejligheder som vi nu udbyder til salg. Den anden arbejdes der via ny lokalplan på ligeledes at konvertere til bolig med 9 enheder, disse kan eventuelt også købes.

Lejlighederne er alle 4 værelses i forskellige størrelser fra 110 m2 til 148 m2 som alle er udlejet inden købers overtagelse. Lejlighederne har alle indgang fra gårdspladsen samt udgang til den flotte have på bagsiden af ejendommen. De indeholder i stueplan: entre, gæstetoilet, rummelig stue i åbenforbindelse til lækkert køkken. Der er fra stuen udgang til privat terrasse, ligesom der er gulvvarme i hele ejendommens stueplan. På første salen findes 2 gode værelser samt soveværelse og lækkert badeværelse med gulvvarme, bruseniche samt installation til vaskesøjle. Alle boligerne er opfør i solide kvalitets materialer efter 2020 byggestandart og lovkrav.

Der er i forbindelse med udvikling af området en igangværende lokalplan som forventes at tage 1 til 2 år, her vil ejendommens anden ejerlejlighed blive udlagt som beboelse hvilket betyder ejendommens zonestatus ændres fra landzone til byzone. Vi har i rentabilitets beregningen anslået en ejendomsskat svarende til byzone status, den faktiske ejendomsskat i 2020 er kun kr. 5.423,- hvilket betyder at købers startforrentning er 5,20%. Dette ekstraordinære afkast varer indtil lokalplanen er gennemført.

Kontakt Halberg & Olsen for besigtigelse samt yderligere information om ejendommen.

Galleri

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image