Ejendomsinformation

Klarkringvej 57, 7130 Juelsminde

1 kr

1 kr
  • Lejemål 4
  • Afkast 0%
  • M2 380
  • Pris pr M2 1 kr
Ejendomstype Projekt
Opført år 2020
Pris pr m2 1 kr

Projektejendom med tilladelse til opførelse af 4 boliger

Halberg & Olsen kan nu tilbyde denne projektejendom beliggende i attraktivt opvokset område i Juelsminde, hvor der kan opføres 2 dobbelthuse  - i alt 4 boliger. 

De mange ældre flotte træer og buske på den 2585 m2 store grund giver en oplagt mulighed for at skabe nogle flotte rammer for de kommende beboere i husene.

Der er i dag et eksisterende hus på grunden, som forefindes i rimelig stand, og alternativt også kan udlejes.

Husene der er tegnet på grunden, er de perfekte huse til udlejning, da de har en størrelse på  95 m2 stykket, 2 soveværelser med mulighed for et tredje. Der er til husene tilhørende redskabsrum på udenoms arealerne, ligesom der er parkering og privat terrasse samt adgang til den flotte store have.

Der forefindes komplette tegninger på husene, ligesom der medfølger byggetilladelse. Alt er klar til at starte byggeriet. Såfremt køber ønsker assistance til opførelse af husene kan Halberg & Olsen være behjælpelig med forskellige løsninger. Vi har endda et tilbud på opførelse for kr. 10.500.– inkl. moms for nogle flotte nøglefærdige huse. 

For yderligere information eller en gennemgang af ejendommen er du velkomment til at kontakte Halberg & Olsen Erhverv. Vi står også til rådighed for en eventuel rentabilitetsberegning af de færdige huse, såfremt dette har interesse. 

 

 

Galleri

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image