Ejendomsinformation

Dæmningen 37, 1. sal, 7100 Vejle

26.442 kr/md

26.442 kr/md inkl. moms
  • Erhverv 334 M2
  • Årsleje 317.300 kr
Ejendomstype Kontor
Leje pr m2 950 kr

Momsfrit lejemål | Klinik | Kontor

Lejemålet er på 334m2, og er beliggende på Dæmningen 37, 1.sal, få min. gang fra gågaden.
Lokalerne er på nuværende tidspunkt indrettet til tandlægeklinik, og denne indretning kan med fordelagtighed videreføres. Det er også mulighed for at indrette lokalerne til andre former for klinik- og kontorvirksomhed.
Der er adgang til lejemålet via Dæmningen, og lokalerne har en optimal indretning med ankomst- og receptionsområde samt garderobe og venteværelse med kundetoilet. Herefter er lejemålet indrettet med behandlerrum, samt kontorer og personalefaciliteter. Der er mulighed for at ændre indretningen, da de fleste indervægge er ”lette vægge”. Der er et særdeles gode lysindfald i lokalerne, da der både er vinduer mod Dæmningen og gården mod gågaden.
Ejendommens facade bliver fornyet / renoveret i løbet af 2020 i stil med nedenstående billede, så den fremstår ny og moderne. I den forbindelse vil alle vinduer blive udskiftet til nye energibesparende inden overtagelse af lejemålet.
Der er mulighed for at leje op til 5 parkeringspladser i gården, og ejendommen er beliggende overfor Volmersplads, hvor man finder parkeringshuset Trondur med 2 timers gratis parkering.

Galleri

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image