Ejendomsinformation

Sønderhaven 14, 6100 Haderslev

1.600.000 kr

1.600.000 kr
  • Lejemål 2
  • Afkast 6%
  • M2 225
  • Pris pr M2 7.111 kr
Ejendomstype Boligudlejning
Opført år 1920
Pris pr m2 7.111 kr

Flot renoveret, mindre udlejningsejendom med 2 gode boliger samt pæne udbygninger

Erhvervsmæglerfirmaet Halberg & Olsen kan nu tilbyde denne velrenoverede udlejningsejendom med 2 lejligheder beliggende i attraktivt område i Haderslev.
Ejendommen fremstår i flot stand og gennemgik i 2019 en større renovering, med pæne udbygninger samt dejlig lukket have. Ejendommens lejligheder er udlejet til solide lejere.
Lejlighed i stueplan:
Entre, nyere badeværelse med bruseniche, lækkert køkken, stue med brændeovn og stort soveværelse. Denne lejlighed har endvidere kælder med god loftshøjde samt separat anneks på ca. 20 m2 indeholdende et teenageværelse som dog ikke er godkendt til beboelse.
Lejligheden på 1 sal:
Denne lejlighed er en sand liebhaverlejlighed indeholdende stor entre med faste skabe, badeværelse med bruseniche, stort rummeligt værelse, køkkenalrum med god spiseplads samt flot trappe til 2. sal som hører til denne lejlighed. På 2. sal er der en dejlig lys stue åben i kip samt repos med plads til en arbejdsplads. Der er fra 2. sal direkte udgang til terrasse.
Denne ejendom er den perfekte investering, nem at administrerer, nem at overskue og i god stand uden en masse vedligeholdelse samt fornyelse.

Galleri

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image