Ejendomsinformation

Helsingørvej 4, 7100 Vejle

17.200.000 kr

17.200.000 kr
  • Lejemål 1
  • Afkast 6,25%
  • M2 1343
  • Pris pr M2 12.807 kr
Ejendomstype Kontor
Opført år 2013
Pris pr m2 12.807 kr

Investeringsejendom | Kontor

Den arkitektonisk flotte ejendom i 3 etager fra 2013 skiller sig ud med den stramme, lyse facade og de lange vertikale vinduespartier på 3 af ejendommens facader. Mod syd åbner facaden sig op i ét stort glasparti, der i samspil med ovenlyset, som strækker sig over hele bygningens bredde fra øst til vest, får lyset til at strømme igennem hele bygningen.
Ved indgangspartiet i stueplan åbner kantinen sig flot op med lyse, moderne klinkegulve med gulvvarme. Her kommer den cirkulære trappeåbning med den imponerende ”beton”-væg samt den brede, special-designende beton- og ståltrappe, der begge strækker sig helt op mod ovenlysvinduerne på 1.sal, virkeligt til sin ret.
På begge kontorplan forefindes der åbne og indbydende kontorområder med plads til alt-i-alt 30 skriveborde samt 8 lukkede kontorer på hvert plan med plads til 2-4 borde pr. lokale. Heraf kan nogle benyttes som mødelokaler. Estimeret kan ejendommen pro-blemfrit rumme op til ca. 60 medarbejdere.
I stueetagen, tilknyttet kantine, ligger stort og praktisk køkken og på 1. salen forefindes et mindre the-køkken. Begge meget stilfuldt indrettet. Fine, rummelige toiletter på alle etager. I kælder er der kombineret toilet og bad tilknyttet omklædning/garderobe samt teknikrum og stort, anvendeligt lokale til arkiv, lager eller lignende. Her er det muligt at indrette en del af kælderarealet til kontorer.
En virkelig lækker og præsentabel ejendom, hvor der ikke er sparet på flotte detaljer eller materialevalg.
Nuværende lejer har opsagt lejemålet, så indtægter og udgifter i rentabilitetsberegningen er estimeret i forbindelse med genudlejning.

Galleri

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image