Ejendomsinformation

Helsingørvej 4, 7100 Vejle

95.567 kr/md

95.567 kr/md + moms & drift
  • Lager 327 M2
  • Kontor 1016 M2
  • Årsleje 1.146.800 kr
Ejendomstype Kontor
Leje pr m2 854 kr

Præsentabel kontorejendom - tæt på tilkørsel til E45

Ejendommen er beliggende på Helsingørvej i Vejles nordlige industrikvarter, tæt på E45, spisesteder og tankstation.

Den arkitektonisk flotte ejendom i 3 etager fra 2013 skiller sig ud med den stramme, lyse facade og de lange vertikale vinduespartier på 3 af ejendommens facader. Mod syd åbner facaden sig op i ét stort glasparti, der i samspil med ovenlyset, som strækker sig over hele bygningens bredde fra øst til vest, får lyset til at strømme igennem hele bygningen.

Ved indgangspartiet i stueplan åbner kantinen sig flot op med lyse, moderne klinkegulve med gulvvarme. Her kommer den cirkulære trappeåbning med den imponerende ”beton”-væg samt den brede, specialdesignende beton- og ståltrappe, der begge strækker sig helt op mod ovenlysvinduerne på 1.sal, virkeligt til sin ret.

På begge kontor-plan forefindes der åbne og indbydende kontorområder med plads til alt-i-alt 30 skriveborde samt 8 lukkede kon-torer på hvert plan med plads til 2-4 borde pr. lokale. Heraf kan nogle benyttes som mødelokaler. Estimeret kan ejendommen problemfrit rumme op til ca. 60 medarbejdere.
I stueetagen, tilknyttet kantine, ligger stort og praktisk køkken og på 1. salen forefindes et mindre the-køkken. Begge meget stil-fuldt indrettet. Fine, rummelige toiletter på alle etager. I kælder er der kombineret toilet og bad tilknyttet omklædning/garderobe samt teknik-rum og stort, anvendeligt lokale til arkiv, lager eller lignende. Her er det muligt at indrette en del af kælderarealet til kontorer.

En virkelig lækker og præsentabel ejendom, hvor der ikke er sparet på flotte detaljer eller materialevalg.

For yderligere information eller en gennemgang af ejendommen er du velkomment til at kontakte Halberg & Olsen Erhverv.

Galleri

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image