Ejendomsinformation

Vestergade 45, 7100 Vejle

6.950.000 kr

6.950.000 kr
  • Lejemål 6
  • Afkast 5,49%
  • M2 626
  • Pris pr M2 11.102 kr
Ejendomstype Boligudlejning
Opført år 1896
Pris pr m2 11.102 kr

Investeringsejendom m/ byggemulighed | Butik | Bolig

Ejendommen er beliggende på Vestergade i Vejle, der er et sidestrøg til Vejles gågade, tæt på den fritlagte å og i gåafstand til indkøb, skole, teater, busterminal og til en bred præsentation af spisesteder.

Den fine rødstensejendom fremstår flot med nyere tag med pæne afdækninger, nyere plastvinduer på begge beboelsesplan samt nyt indgangs- og vinduesparti i det ene af de 2 butikslejemål i gadeplan. Det ene butikslejemål har en flot loftshøjde og er netop totalistandsat med klinker på vægge og moderne linoleumsgulve.

Ved et eventuelt fremtidigt lejerskifte, indeholder det andet butikslejemål et oplagt optimeringspotentiale ifht. konvertering af de tilhørende baglokaler til bolig.

Der er dørtelefon ved hoveddøren til de 4 boliglejemål. I trappeopgangen leder den oprindelige trappe op til de nuværende 2 beboelsesplan på 1. og 2. sal, med 2 lejligheder på hver etage. De rummelige lejligheder står alle med savsmuldstapeter, oprindelige dannebrogsdøre, dørkarme og gulvlister samt flotte nyrenoverede fyrretræsplankegulve. Køkkener og badeværelser varierer i stand og opdateringstidspunkt, men alle står pænt vedligeholdt. 3 lejligheder står med listelofter og 1 enkelt med det smukke, oprindelige stukloft. Her vil det være en mulighed at fjerne listelofterne og få ført lejlighederne tilbage til deres oprindelige storhedstid.

Der foreligger tegninger på en eventuel udnyttelse af det uudnyttede loftsareal til 2 lejeboliger af ca. 65m2 pr. lejlighed, hvilket er en oplagt optimeringsmulighed.

Galleri

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Centralt beliggende

Optimeringspotentiale

Nyere tag og vinduer

Image

Morten Halberg

Erhvervsmægler & Partner

Telefon

+45 73 70 80 41

Image

Morten Olsen

Erhvervsmægler & Partner

Telefon

+45 73 70 80 41