Ejendomsinformation

Dæmningen 36, 7100 Vejle

11.250.000 kr

11.250.000 kr
  • Lejemål 3
  • Afkast 7,26%
  • M2 921
  • Pris pr M2 12.215 kr
Ejendomstype Kontor
Opført år 1880
Pris pr m2 12.215 kr

Flot vedligeholdt erhvervsejendom på 921 m2 med lækre detaljer og mulighed for overdækning af gårdmiljø

Flot vedligeholdt erhvervsejendom på 921 m2 med lækre detaljer og mulighed for overdækning af gårdmiljø

Ejendommen er beliggende på Dæmningen i Vejle, der er en hovedåre igennem byen, og ejendommen er kun 100 meter fra Vejles gågade. Langs Dæmningen og den fritlagte Vejle Å, forefindes en bred præsentation af spisesteder, liberale erhverv (ejendomsmæglere, rejsebureauer mv.), butikker og frisører.

Ejendommen er indrettet med 2 erhvervslejemål. Forhuset (ca. 398 m2) er kreativt indrettet og i øjeblikket udlejet til et reklamebu-reau og baghuset (ca. 358 m2) blev for 1 ½ år siden nyrenoveret og indrettet til diskotek/bar. Denne del af Dæmningen er den ene-ste lokation i Vejle hvor 05 bevilling kan udstedes. Lejemålene kan meget nemt slås sammen til ét. Kælderen er tør og har en fin loftshøjde.

Ejendommen overtages fri for lejere.

I forhuset træder man ind i en flot og præsentabel trappeopgang, som leder én videre rundt i på de 3 kontoretager. Stueetagen indeholder 2 rummelige kontorlokaler, køkken, 2 toiletter og et stort aktivitetsrum/mødelokale/kantine. Videre på 1. sal forefindes et stort, åbent kontormiljø med god mulighed for opdeling, printerrum og toilet. 2. salen præsenterer sig flot med synlige bjælker og rå ”New Yorker” vægge. Her imponerer chefkontoret og det velindrettede mødelokale. På repos´et er et åbent kontor med ad-gang til tekøkken.

Baghuset byder velkommen med flot lysindfald, højt til loftet og epoxygulve. Herfra kan man via bred trappe gå på 1. salen med vinduer i kip, synlige bjælker og flotte parketgulve eller videre til den fuldt møblerede og eksklusive natklub. Står helt nøgleklar.

I gården er der 5-6 parkeringspladser til rådighed. Der er adgang til parkeringspladsen/gården via Dæmningen.
Der forelægger tegninger på glasoverdækning af gårdmiljø.
Side

For yderligere information eller en gennemgang af ejendommen er du velkomment til at kontakte Halberg & Olsen Erhverv.

 

Galleri

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image