Ejendomsinformation

Dæmningen 36, 7100 Vejle

11.250.000 kr

11.250.000 kr
  • Lejemål 0
  • Afkast 0%
  • M2 921
  • Pris pr M2 12.215 kr
Ejendomstype Kontor
Opført år 1880
Pris pr m2 12.215 kr

Brugerejendom | Kontor | Diskotek

Flot vedligeholdt kontorejendom på 921 m2 med lækre detaljer og mulighed for overdækning af gårdmiljø. Ejendommen er beliggende på Dæmningen i Vejle, der er en hovedåre igennem byen, og ejendommen er kun 100 meter fra Vejles gågade. Langs Dæmningen og den fritlagte Vejle Å, forefindes en bred præsentation af spisesteder, liberale erhverv (ejendomsmæglere, rejsebureauer mv.), butikker og frisører
Ejendommen er på nuværende tidspunkt indrettet med 2 erhvervslejemål. Forhuset (ca. 398 m2) er kreativt indrettet og i øjeblik-ket udlejet til et reklamebureau og baghuset (ca. 358 m2) blev for 1 ½ år siden nyrenoveret og indrettet til diskotek/bar. Denne del af Dæmningen er den eneste lokation i Vejle hvor 05 bevilling kan udstedes. Kælderen er tør og har en fin loftshøjde. Lejemålene kan meget nemt slås sammen til ét. Baghuset kan benyttes til kontorlokaler og/ eller showroom med et imponerende indgangsparti med receptionsfaciliteter.
I forhuset træder man ind i en flot og præsentabel trappeopgang, som leder én videre rundt i på de 3 kontoretager. Stueetagen indeholder 2 rummelige kontorlokaler, køkken, 2 toiletter og et stort aktivitetsrum/mødelokale/kantine. Videre på 1. sal forefindes et stort, åbent kontormiljø med god mulighed for opdeling, printerrum og toilet. 2. salen præsenterer sig flot med synlige bjælker og rå ”New Yorker” vægge. Her imponerer chefkontoret og det velindrettede mødelokale. På repos´et er et åbent kontor med ad-gang til tekøkken.
Baghuset byder velkommen med flot lysindfald, højt til loftet og epoxygulve. Herfra kan man via bred trappe gå på 1. salen med vinduer i kip, synlige bjælker og flotte parketgulve eller videre til den fuldt møblerede og eksklusive natklub. Står helt nøgleklar.
I gården er der 5-6 parkeringspladser til rådighed. Der er adgang til parkeringspladsen/gården via Dæmningen.
Der forelægger tegninger på glasoverdækning af gårdmiljø.

Galleri

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image