Ejendomsinformation

Gormsgade 25, 7100 Vejle

1 kr

1 kr
  • Lejemål 5
  • Afkast 0%
  • M2 536
  • Pris pr M2 1 kr
Ejendomstype Boligudlejning
Opført år 1900
Pris pr m2 1 kr

Boligejendom til renovering

Hovedbygningen er indrettet med 4 boliglejemål på hhv. 30, 50, 70 og 100 m2, samt 1 erhvervslejemål på 50m2 der er udlejet til en frisør.
I sidebygningen er der 2 mindre lagerlokaler på 15 og 47 m2, hvoraf laget på de 15 m2 er udlejet. Herudover er der 2 carporte og 2 garager, disse er på nuværende tidspunkt ikke udlejet.
Ejendommen sælges som et håndværkertilbud, da ejendommen trænger til istandsættelse/renovering.
Sælger oplyser at der er utætheder ved ovenlysvinduer, og derfor er lejligheden på 2.salen ikke udlejet. Arealet for denne lejlighed er misvisende da den er registreret med 100m2, uagtet at ejendommens bebygget areal også andrager 100m2. Dette er sælger uvedkommende.
Den oplyste leje er inklusiv vand, så i forbindelse med renovering, vil der være gode optimeringsmuligheder ved at installere vand-målere i ejendommen, samt mulighed for at hæve huslejen efter renovering af lejemålene.
Ejendommen har en mindre sætningsskade, der var på ejendommen da sælger købte ejendommen for 10 år siden, og sælger har i sin ejertid ikke gjort noget for at udbedre denne.
Her har du mulighed for at købe en udlejningsejendom til en pris hvor der er plads til renovering, og mulighed for at god handel.

Galleri

Image
Image
Image
Image

Gode optimeringsmuligheder

Centralt beliggende