Ejendomsinformation

Bøgeagervej 6, 7100 Vejle

5.875.000 kr

5.875.000 kr
  • Lejemål 8
  • Afkast 6,58%
  • M2 690
  • Pris pr M2 8.514 kr
Ejendomstype Boligudlejning
Opført år 1937
Pris pr m2 8.514 kr

Projektejendom med god beliggenhed og medfølgende lejer

Halberg & Olsen Erhverv kan nu tilbyde denne spændende ejendom som rummer et areal på ikke mindre end 690 m2 bolig og et grundareal på 4.566 m2. Ejendommen har oprindeligt tjent som plejehjem, og efterfølgende som udlejningsejendom med værelsesudlejning. Ejendommen står i dag indrettet med værelser, fælles køkken og flere badeværelser samt toiletter.

Ejendommen trænger til renovering og modernisering men kan med fordel renoveres og indrettes med lejligheder til udlejning. I det efterfølgende materiale har vi belyst en eventuel udlejningssag og værdiforøgelsesmulighederne for ejendommen.

Ejendommen er pt. udlejet til et firma der udlejer værelser til vikarer. Lejekontrakten er uopsigelig et år, hvorefter den kan opsiges med 2 måneders varsel. 

Der er således en god lejeindtægt på ejendommen ved overtagelse, hvilket giver køber tid til at planlægge en eventuel ombygning af ejendommen. Alternativt kan ejendommen naturligvis også fortsætte som værelsesudlejning, dog må der forventes nogen istandsættelse.

Kontakt Halberg & Olsen Erhverv for besigtigelse af ejendommen og få de mange muligheder belyst. 

 

Galleri

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image