Ejendomsinformation

Østergårdsvej 12, 6000 Kolding

1 kr

1 kr
  • Lejemål 3
  • Afkast 0%
  • M2 164
  • Pris pr M2 1 kr
Ejendomstype Boligudlejning
Opført år 1900
Pris pr m2 1 kr

Velbeliggende Udlejningsejendom med potentiale

Ejendommen er beliggende centralt i Kolding midtby, kun 5 min. gang fra gågaden og tæt på indkøbsmuligheder.


Ejendommen er på nuværende tidspunkt indrettet med 3 lejligheder på henholdsvis 52, 52 og 60 m2, hvoraf kun lejligheden i stuen er udlejet. De 2 andre lejligheder står tomme således at ny køber kan istandsætte og hæve lejeniveauet. Lejligheden på 2. salen har tidligere været udlejet sammen med et 15 m2 beboelses-rum på 3. salen.

Ejendommen trænger til indvendig modernisering, idet der ikke er bad i lejlighederne. Der forefindes et fælles bad i kælderen.


Plantegningen på side 8 viser, at det vil være muligt at inddrage en del af køkkenet til badeværelset, hvor der kan etableres bruse-kabine, hvormed lejlighederne får deres egne badeværeser.


De fleste af vinduerne er løbende udskiftet til plast, samt dele af taget er udskiftet for ca. 10 år siden.
Stuelejligheden har sin egen lille altan, de andre lejligheder har fransk altan. Der er til ejendommen en lille nem have, der er anlagt med terrasse og græs.


Ejendommen er medlem af en grundejerforening, hvor der i gaden er en mindre parkeringsplads der benyttes af ejerforeningens medlemmer. Sælger oplyser, at der de sidste 10-15 år ikke har været betaling hertil. Det er også muligt for ejendommens lejere at købe p-tilladelse til parkering på gaden ved ejendommen.


I forbindelse med ejerskiftet er der tinglyst af Kolding kommune, at der skal ske etablering af indvendige faldstammer for køkken-afløb.

Kontakt Halberg & Olsen Erhverv for yderligere information omkring ejendommens muligheder samt fremvisning. 

Galleri

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image