Ejendomsinformation

Solbakken 4, 6933 Kibæk

3.050.000 kr

3.050.000 kr
  • Lejemål 7
  • Afkast 7%
  • M2 540
  • Pris pr M2 5.669 kr
Ejendomstype Boligudlejning
Opført år 1918/1972
Pris pr m2 5.669 kr

Boligudlejningsejendom i Kibæk tæt på herning

Halberg & Olsen Erhverv kan nu tilbyde denne spændende udlejningsejendom indeholdende i alt 7 lejligheder. Ejendommen er beliggende centralt i Kibæk By.

Ejendommens lejligheder er alle udlejet og er fordelt med henholdsvis 5 i hovedbygningen samt 2 i bagbygningen som er en selvstændig rækkehus bebyggelse. Der er bag ejendommen et parkeringsområde med god plads. Ejendommen er løbende renoveret bl.a. er flere af vinduerne udskiftet til plast, og ejendommen fremstår derfor i god vedligeholdelsesmæssig stand dog må der forventes løbende vedligeholdelse. Alle lejlighederne har egen vandmåler samt flere har egen vaskemaskine og tørretumbler.


Der er foruden selve lejlighederne fuld kælder under hele ejendommen med en del rum der kan anvendes af køber, der har før i tiden været værelsesudlejning i kælder hvorfor der ligeledes er installationer såsom gl. køkken, samt gl. badeværelse samt separat elmåler (installation). Der er ligeledes mulighed for inddragelse af loftrum i bagbygning til yderligere beboelse såfremt en køber måtte ønske dette.


Lejlighederne består af følgende sammensætning:
3 stk. 2 værelses lejligheder - udlejet til kr. 626 pr. m2
3 stk. 3 værelses lejligheder - udlejet til kr. 568 pr. m2
1 stk. 4 værelses lejlighed - udlejet til kr. 468 pr. m2

Kontakt Halberg & Olsen Erhverv for yderligere information ligesom vi gerne fremviser ejendommen.

 

 

 

Galleri

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image