Ejendomsinformation

Bygmestervej 23a, 5750 Ringe

25.000 kr/md

25.000 kr/md +moms & drift
  • Kontor 500 M2
  • Årsleje 300.000 kr
Ejendomstype Kontor
Leje pr m2 600 kr

Kontorlokaler med absolut bedste placering

Ejendommens 2. sal er på nuværende tidspunkt indrettet med 1.568 m2 moderne kontorlokaler med tilhørende stor kantine. Lokalerne har en fleksibel indretning, hvor det er muligt at ændre næsten alle indvendige vægge, og dermed indrette lokalerne efter jeres behov ligesom arealerne kan opdeles efter ønske og størrelsesbehov Fra 2. salen er der en fantastisk udsigt over det åbne land og marker.


Ejendommen er fra 2008, og lokalerne er topmoderne med elevator, ventilation, godt lysindfald, elektrisk solafskærmning, samt præsentabel ankomstområde. Der er fælles opgang til lejemålet sammen med lejerne på 1. salen, men det er også muligt at etablere egen adgang til lejemålet.


Der er mulighed for særskilt at leje etagens kantine/køkken, hvor der er lavet installationer og udsugning til et større industrikøkken hvor lejer med fordel kan drive Catering eller decideret restaurant virksomhed fra.


Ejendommen har god eksponering mod Svendborg motorvejen der dagligt passeres af over 23.000 biler. På Bygmestervej finder man flere bilforhandlere, samt detailbu-tikker som Lidl og Jysk.
Der er til alle lejemålene fri parkering til både ansatte og kun-der ligesom udvendig udstillingsplads også kan aftales.

Kontakt Halberg & Olsen Erhverv for yderligere information om muligheder samt besigtigelse.

Galleri

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image