Ejendomsinformation

Bygmestervej 23a, 5750 Ringe

78.400 kr/md

78.400 kr/md +moms & drift
  • Kontor 1568 M2
  • Årsleje 940.800 kr
Ejendomstype Kontor
Leje pr m2 600 kr

Kontorlokaler med absolut bedste eksponering

Her er dine nye flotte kontorlokaler

Ejendommens 2. sal er på nuværende tidspunkt indrettet med 1.568 m2 moderne kontorlokaler med tilhørende stor kantine. Lokalerne har en fleksibel indretning, hvor det er muligt at ændre næsten alle indvendige vægge, og dermed indrette lokaler-ne efter jeres behov ligesom arealerne kan opdeles efter ønske og størrelses behov Fra 2. salen er der en fantastisk udsigt over det åbne land og marker.


Ejendommen er fra 2008, og lokalerne er topmoderne med elevator, ventilation, godt lysindfald, elektrisk solafskærmning, samt præsentabel ankomstområde. Der er fælles opgang til lejemålet sammen med lejerne på 1. salen, men det er også muligt at etablere egen adgang til lejemålet.


Der er mulighed for særskilt at leje etagens kantine/køkken, hvor der er lavet installationer og udsugning til et større indu-strikøkken hvor lejer med fordel kan drive Catering eller decide-ret restaurant virksomhed fra.


Ejendommen har god eksponering mod Svendborg motorvejen der dagligt passeres af over 23.000 biler. På Bygmestervej finder man flere bilforhandlere, samt detailbutikker som Lidl og Jysk.
Der er til alle lejemålene fri parkering til både ansatte og kun-der ligesom udvendig udstillingsplads også kan aftales.

Galleri

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image