Ejendomsinformation

Vorbasse, Klovborg, Brørup, Egtved, Sdr. Omme, 6623 mf.

36.750.000 kr

36.750.000 kr
  • Lejemål 81
  • Afkast 7,67%
  • M2 5360
  • Pris pr M2 6.856 kr
Ejendomstype Boligudlejning
Opført år
Pris pr m2 6.856 kr

Pænt og veldrevet porteføle sælges samlet

Halberg & Olsen Erhverv kan nu tilbyde denne unikke mulighed for at erhverve et større samlede portefølje som allerede er i god drift med stabile lejere. Porteføljen består af i alt 8 ejendomme fordelt på 5 lokationer med i alt 81 lejemål hvoraf de 3 er mindre erhvervslejemål. Ejendommene er placeret i henholdsvis i Vorbasse, Klovborg, Brørup, Gravens og Sdr. omme.


De 3 erhvervslejemål er pt. Ikke udlejet og de er derfor indberegnet til kr. 0,- i den samlede værdi fastsættelse
Hele det samlede portefølje har inden for de sidste 10 år gennemgået en total renovering / opdatering så disse fremstår i pæn stand med nyere køkkener og badeværelser ligesom de fleste ejendomme i porteføljen også har fået foretaget større renoveringer såsom udskiftning af vinduer samt tage.

Alle ejendommene fremstår i vedligeholdelsesmæssig god stand og de bærer præg af at de er veldrevne.


Ejendommene i dette portefølje er i en standart og kvalitet som gør at tomgangen er minimeret og at boligerne er attraktive for de gode lejere som ønsker at bosætte sig i områderne. Der er ligeledes optimeringsmuligheder i porteføljen idet der er lejemål hvor vand er inkluderet i lejen, dette kan med fordel ændres ved udskiftning af lejere.


Såfremt du finder nærværende prospekt interessant vil vi foreslå en rundtur hvor besigtigelse kan finde sted, vi står naturligvis ligeledes til rådighed med yderligere information om ejendommene.

Galleri

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image