Om os

Image

Vores firma

Halberg & Olsen er et uafhængigt erhvervsmæglerfirma som netop med sin uafhængighed har den fordel at kunne tilpasse sig kundernes behov og skræddersy salgs og udlejnings planer så de virker effektivt og omkostningsbesparende. 

Vi lever af vores kunders anbefalinger og det har vi planer om at blive ved med.

Oplever du tomgang i dit erhvervs eller boliglejemål eller påtænker du et salg inden for de nærmeste par år, kan det være klogt at kontakte os allerede nu.

Hos Halberg & Olsen kan vi foruden salg og udlejning af boligprojekter, erhvervsejendomme samt boligudlejningsejendomme hjælpe med optimering og udvikling af din eksisterende ejendomsportefølje så afkastet maksimeres bedst muligt og derved sikre den højeste salgspris når du ønsker at sælge.

Halberg & Olsen kan tilbyde hjælp til udvikling inden for følgende områder:

  • Gennemgang af eksisterende portefølje med afklaring af udviklings / optimeringsmuligheder
  • Gennemgang af eksisterende finansiering med afklaring om anden finansiering kan være mere hensigtsmæssigt.
  • Undersøge samt planlægge ombygning / tilbygning
  • Lokalplansmæssigt forhold der skal ændres
  • Optimering af eksisterende lejekontrakter samt nye
  • Optimering af arbejdsgange i forbindelse med udlejning
  • Udvikling af Jord til byggeretter eller projekt

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit projekt, mulig udlejning eller salg. Vi arbejder i hele Jylland og Fyn som område. 

Hvem er vi?

Image

Morten Halberg

Erhvervsmægler & Partner

Morten er 39 år gammel og har arbejdet med salg og udlejning af ejendomme de sidste 5 år som erhvervsmægler. Morten bor privat i Vejle sammen med sin kæreste og lille søn på 2 år, Fritiden bruger han med familie og venner.

Image

Morten Olsen

Erhvervsmægler & Partner

Er 41 år gammel og har arbejdet med salg, udlejning og udvikling af ejendomme de sidste 18 år i Danmark og forskellige steder i verden bl.a. Asien. Privat er Morten er gift og har en datter på 8 år, i fritiden står den på jagt, sejlads samt hygge med familie og venner.