Klakringvej 73b, 7030 Juelsminde

Salgspris

875.000 kr.

Information

Ejendomstype:

Salg

Salgspris

875.000 kr.

Størrelse:

1626 kvm

Energimærke:

Ikke omfattet

Sagsnummer:

2021022

Byggegrund til opførelse af tæt-lav bebyggelse

Halberg & Olsen Erhverv har nu muligheden for at kunne tilbyde denne yderst velbeliggende grund til opførelse af tæt-lav bebyggelse.

Grunden er på i alt 1626 m2 og er beliggende i landzone. Netop at grunden er placeret i landzone åbner muligheden for med en landzone tilladelse at opføre 3 til 4 udlejningsboliger i form af rækkehuse. Vi har udarbejdet en vejledende tegning med 3 huse af 96 m2 stykket, som vil være yderst attraktive som udlejningsboliger. Halberg & Olsen Erhverv har netop solgt de 4 rækkehuse på Klakringvej 57 som ligeledes er bygget med en landzonetilladelse.

Der er på grunden tilsluttet kloak, men køber skal selv indkalkulere vand, varme og el til husene. Der er i området naturgas.

Grunden kan købes, og der bliver i handlen taget forbehold for landzone tilladelse, samt hvis køber ønsker at foretage jordbundsprøver.

Halberg & Olsen står gerne til rådighed men yderligere assistance i forbindelse med eventuelt udformning af byggeprojekt / byggetilladelse udlejning af boligerne samt salg af de færdige huse (kunde haves  allerede).

Pris pr m2: 538 kr.

For yderligere information står vi ligeledes til rådighed. Morten Olsen.

Få tilsendt ejendommens prospekt

Få tilsendt ejendommens prospekt

Galleri