Dæmningen 36, 7100 Vejle

Pris pr. md.

55.192 kr.

Information

Ejendomstype:

Lejebolig

Pris pr. md.

55.192 kr.

Størrelse:

358 kvm

Energimærke:

C

Sagsnummer:

2020002-4

Næsten nyindrettet natklub på 358 m2 med lækre detaljer og mulighed for udeservering

Her får I muligheden for at erhverve jer et nyrenoveret og tilpasset restaurationslejemål, hvor man i princippet blot skal sørge for varelageret, og så er man i gang.

Lejemålet kan nemlig overtages med inventar, der bl.a. tæller, bar, sofagrupper, borde, stole, lamper, DJ-pult, opvaskemaskine, ismaskine m.m. og hvor der er installeret nød- og brandanlæg med automatisk opkald og stemme-vejledning samt overvågning. Alt sammen brugt i mindre end et år.

Alternativt kan lejemålet overtages tomt for inventar, men med de myndighedspligtige installationer.

Lejemålet udskiller sig fra de andre restaurationslejemål i området, ved at have sin helt egen gårdhave, med mulighed for at lukke af ud til Dæmningen ved eksempelvis privat arrangementer, samt ved at have en flot 1. sal med synlige bjælker og ovenlysvinduer og med godkendt plads til 80 personer. Et skræddersyet lokale til afholdelse af særskilte arrangementer, uden det forstyrrer driften i stueetagen.

Har man brug for flere m2, kan den forreste del af huset lægges til, og man kan komme helt op på samlet 756 m2 samt 165 m2 funktionel og brugbar kælder med vinduer.

Nuværende ejer er også indstillet på et salg af hele ejendommen, så vil I være ejer i stedet for lejer, er dette også en mulighed.

Ejendommen er beliggende på Dæmningen i Vejle, der er en hovedåre igennem byen, og ejendommen er kun 100 meter fra Vejles gågade. Langs Dæmningen og den fritlagte Vejle Å, forefindes en bred præsentation af spisesteder, butikker og frisører samt beværtninger, hvor denne ejendom er beliggende lige i hjertet af Vejles ”gå-i-byen-steder”.

Denne del af Dæmningen er den eneste lokation i Vejle hvor 05 bevilling kan udstedes.

For yderligere information eller en gennemgang af ejendommen er du velkommen til at kontakte Halberg & Olsen Erhverv. Morten Olsen.

Få tilsendt ejendommens prospekt

Få tilsendt ejendommens prospekt

Galleri