Sagsnummer: 2024041-12
Stilhofsvej 30B, 6852 Billum

Leje pr. md.

7.475 kr

Etageareal

76 m2

Christian Fenger

Tlf. 48 80 99 06

Ejendomsinformation

Årsleje

89.700 kr

Leje pr. md.

7.475 kr

Energiklasse

Ikke angivet

Velkommen til Stilhofsvej i Billum!

Her udbydes 13 nye kvalitets rækkehuse i et etableret område – et eftertragtet område med smuk natur, fred og ro.

Husene er opført i lækre materialer, hvor der er tænkt over detaljerne. Her er skarpe linjer, gennemtænkte løsninger og skønt lysindfald fra forskellige retninger. Desuden er alle boliger med flotte tidssvarende laminatgulve, smukke klinker i badeværelse og entre samt glatte vægge og lofter i hele boligen.

Rækkehusene er alle i 1 plan, med egen terrasse og tilhørende have. Desuden er der til hver bolig et tilhørende redskabsrum til opbevaring. Boligerne er fordelt på fem dobbelthuse og et enkelt rækkehus med tre lejeenheder i. Her er 12 boliger på 79 kvm og én enkelt på 76 kvm. Til boligerne er der gode fælles parkeringsforhold.

Husene er flot indrettet med stort og lyst køkken alrum i forbindelse med stue, to gode regulære soveværelser, entré samt badeværelse med brus hvor der er klargjort til vaske/tørresøjle. Husene har lækkert, hvidt AUBO-inventar i både køkken, entré og badeværelset, ligesom alle hårde hvidevarer i køkkenet naturligvis medfølger.

Rækkehusene opføres i fine og lækre materialer, med en gennemtænkt planløsning.

Indflytning er muligt fra 15.09.2024.

Der er nem adgang til indkøbsmulighed samt kort afstand til Billum Friskole og Fribørnehave.
Stilhofsvej er beliggende ca. 10 minutters kørsel fra Varde og ca. 20 minutters kørsel til Esbjerg eller Blåvand.

Da boligerne er under opførelse, beder vi dig af hensyn til sikkerheden på byggepladsen, om ikke at gå ind uden forudgående aftale.

Såfremt du måtte have spørgsmål til lejeprospektet, indretning eller ønsker at indgå en lejekontrakt for en af boligerne, er du velkommen til at kontakte Halberg & Olsen for yderligere information.

Vi glæder os til at byde dig velkommen, i dit nye hjem på Stilhofsvej.

Husk at undersøg dine muligheder for boligstøtte – der kan være mulighed for boligstøtte på op til kr. 4.563,- pr. md. for folkepensionister.

Lejer tilmeldes direkte forbrug ved værkerne for el og varme. Dog betales der a conto kr. 200 pr. md. for spildevand og a conto kr. 200 pr. md. for vand.

Det er muligt at tilmelde sig Keyhole, og ad den vej spare depositum. Depositum er svarende til 3 mdr. husleje.

Få tilsendt prospekt

Billedgalleri

Plantegning

Plantegning