Sagsnummer: 2024015-1
Sønderbrogade 35 st. th., 7100 Vejle

Leje pr. md.

41.230 kr

Moms

Ekskl. moms

Etageareal

481 m2

Christian Fenger

Tlf. 48 80 99 06

Ejendomsinformation

Årsleje

494.750 kr

Leje pr. md.

41.230 kr

Årsleje pr. m2.

1.029 kr

Drift pr. år

56.277 kr

Drift pr. m2

117 kr

Drift

Ekskl. leje

Energiklasse

C

Yderst velbeliggende og nyrenoveret lejemål til detail eller kontor

Denne prægtige ejendom er beliggende i det centrale Vejle, i gåafstand til gågademiljøet. Ejendommen har en yderst attraktiv beliggenhed med eksponering mod knudepunktet, der forbinder vejene til Billund, Kolding og Fredericia via. Koldingvej.

Adgang til lejemålet sker via den flotte og åbne hall, hvor ejendommens elevator ligeledes forefindes. I hall’en er der også indgang til ejendommens anden erhvervslejer NPV A/S. Der er ligeledes adgang til hall’en fra parkeringspladsen. I gården er der en stor anlagt parkeringsplads med ca. 40 parkeringspladser, hvor det for en kommende lejer vil være muligt, at leje nogle af dem.

Lejemålet er samlet inkl. kælder ca. 481 kvm og er velegnet til detail, liberalt erhverv samt kontor. Lejemålet er indrettet som ét stort lokale med særdeles godt lysindfald. Lejemålet er nyistandsat. Her er hvidmalet overalt, PU gulv, troldtekt lofter, personaletoilet og personalekøkken. Inkl. i lejemålet er ca. 97 m2 i kælderen som kan benyttes til lager/opbevaring. Kælderen kan tilgås via trappe direkte fra lejemålet eller via elevator fra hall’en.

Lejemålet kan ligeledes opdeles, således at man lejer ca. halvdelen på ca. 192 kvm. I den ene halvdel er der således indgang fra hall’en og inkl. kælderen. Den anden halvdel har indgang fra Sønderbrogade. Se yderligere i databladet samt plantegningen.

For yderligere information eller en gennemgang af lejemålet, er du mere end velkommen til at kontakte Halberg & Olsen.

Få tilsendt prospekt

Billedgalleri

Plantegning

101