Sagsnummer: 2023014
Søager 1F, 7100 Vejle

Etageareal

110 m2

Lasse Zinck

Tlf. 44 12 36 19

Nyopførte rækkehuse med solceller og varmepumpe udlejes i Grejs midtby, 110m2 fra kr.10.500,- pr. mdr.

Velkommen til Søager 1-3, 7100 Vejle!

Her udbydes 4 nye kvalitets rækkehuse med energivenlige løsninger i et etableret bysamfund i Grejs – et eftertragtet område med smuk natur, i folængelse af den smukke Grejsdal, der forbinder byen til Vejle. Søager 1 – 3 er beliggende i Grejs, som ligger under 7 km fra Vejle. Fra adressen er der kort afstand til nærmeste busrute og under 1 km til nærmeste motorvejstilkørsel, der forbinder Grejs mod både nord, syd, øst og vest.

Husene er opført i lækre materialer, hvor der er tænkt over detaljerne. Her er plane, hvide overfader på både vægge og lofter, Flotte moderne microcementgulve og fantastisk lysindfald fra forskellige retninger. Rækkehusene er alle i 1 plan. De fndes i 2 typer og er fordelt på henholdsvis 96 og 110 kvm. Husene er flot indrettet med stort og lyst køkken-alrum i forbindelse med stue og entré, samt 3 soveværelser.

Husene har lækre og moderne inventarer i både køkken, entré og bad, samt hvidevarer i køkkenet med Induktion og pyrolyseovn.

Alle husene har privat parkering i carport, rummeligt skur, en dejlig overdækket terrasse og en lille privat have. Derudover er der naturligvis adgang til områdets grønne fællesarealer og den fælles parkeringsplads.

Rækkehusene er forsynet med varmepumpe og solceller, hvilket er med til at sikre en lav el/varmeudgift.
Rækkehusene er opført i gode & lækre materialer med en god planløsning.
De flade tage og de mange detaljer i træ, giver området kant.

Vi glæder os til at vise dig de spændende boliger og byde dig velkommen i dit nye hjem på Søager 1 – 3, Grejs, Vejle.

Såfremt du måtte have spørgsmål til lejeforhold, indretning eller ønske om en uforpligtende fremvisning af boligerne i deres nuværende stadie, er du velkommen til at kontakte Halberg & Olsen for yderligere information.

Billedgalleri