Sagsnummer: 2022017
Skovliljevej 21, 7100 Vejle

Leje pr. md.

Udlejet

Etageareal

102 m2

Lasse Zinck

Tlf. 44 12 36 19

Ejendomsinformation

Leje pr. md.

-

Drift

-

Energiklasse

A

Arkitekttegnede Rækkehuse i Høj Kvalitet

Arkitekttegnede Rækkehuse i Høj Kvalitet

Halberg & Olsen kan nu tilbyde dette eksklusive lejemål i dette nybyggede og bynære skovhusbyggeri, beliggende i eftertragtede Mølholm.

Skovhusene er alle opført i meget høj kvalitet med gode materialer, hvor der meget tydeligt er tænkt over detaljerne og lejernes velvære.

Bl.a. kan der nævnes gode energiløsninger i boligerne, gode lysindfald, el-udtag på terrasserne, udvendig belysning, gode private haver/terrasser og et velanlagt parkeringsareal til ejendommens beboere. Alle huse er udstyret med komplet hvidevarepakke.

Det er muligt at flytte ind i husene fra d. 1. december 2022.

Stueplan: Entré, gæstetoilet med både vaskemaskine og tørretumbler, flot rummelig stue i åben forbindelse med lækkert HTH-køkken.

Der er fra stuen trappe til 1. sal.

Førstesalen: Her forefindes et badeværelse med bruseniche og 3 gode soveværelser. Alle værelser med indbyggede skabe.

Udvendigt finder man en dejlig privat flisebelagt terrasse (delvis overdækket) og dertilhørende redskabsrum til opbevaring i forbindelse med terrassen. Alle udearealer omfavnes af hele det naturskønne område.

Bemærk at husene kan lejes uden betaling af depositum via Keyholes garantiordning.

Såfremt du måtte have spørgsmål til lejeforhold, indretning eller ønske om en uforpligtende fremvisning af boligerne i deres nuværende stadie, er du velkommen til at kontakte Halberg & Olsen for yderligere information. Morten Olsen, Frederik Lyager.

Du kan læse mere om de flotte boliger og tankerne bag projektet her http://www.Skovhusene-Mølholm.dk