Sagsnummer: 2022006
Roms Hule 4 3.sal, 7100 Vejle

Moms

Ekskl. moms

Etageareal

703 m2

Kontorlokaler på Vejles måske bedste placering?

 

Halberg & Olsen Erhverv har nu fornøjelsen af at udbyde disse store, lyse kontorlokaler i de eftertragtede stadiontårne på Vejle Stadion til udlejning. Moderne og nyere lokaler med en ekstraordinær beliggenhed på en stærk geografisk placering lige midt i Trekantområdet. Her kommer du med på første parket i Vejle og Trekantområdets rivende udvikling.

I Stadiontårnet Vest får du her 703 m2 moderne kontorlokaler på 3. sal. Lokalerne er primært indrettet til storrumskontorer, men med mulighed for at få tilpasset lejemålet individuelt til jeres ønsker. Lige så hører til lejemålet eget køkken og flere toiletter. Yderligere er der elevator i bygningen og der kan lejes arkivrum i kælderen.

Til bygningen hører også gode parkeringsforhold samt fællesarealer såsom stor tagterrasse med et enestående vue, der kan anvendes til diverse arrangementer efter aftale.

Ud over den (natur)skønne beliggenhed med udsigt direkte til grønsværen på Vejle Stadion og trætoppene i Nørreskoven, så er vi tæt på både Vejle centrum og ikke mindst motorvejsnettet, der nås inden for få minutter – en unik mulighed for at understøtte en landsdækkende kunde- eller klientgruppe. Yderligere er der adgang til offentlig transport 400 meter fra bygningen.

Bygningen er uafhængig af Vejle Stadion, og de øvrige kontorlejemål huser firmaer som BDO Statsautoriseret, Revision A/S og LIFA A/S landinspektører

Billedgalleri