Sagsnummer: 2023032
Nørregade 31A, 7100 Vejle

Salgspris

12.419.000 kr

Afkast

6,45 %

Etageareal

754 m2

Grundstørrelse

292 m2

Morten Halberg

Tlf. 28 92 80 90

Ejendomsinformation

Salgspris

12.419.000 kr

Afkast

6,45 %

Pris pr. m2

16.471 kr

Antal lejemål

2 stk

- Heraf erhvervslejemål

1 stk

- Heraf boliglejemål

1 stk

Handelsstruktur

Transaktion handel

Energiklasse

B

Nøgletal

Samlet lejeindtægt

890.000 kr

Samlet udgift

88.765 kr

Investeringsejendom med attraktiv placering på gågaden i Vejle

På Nørregade i Vejle, tæt på Paladspassagen, Midtpunktet samt det åbne Nørretorv og med en absolut top-beliggenhed, ligger denne flotte og imponerende ejendom blandt en bred vifte af butikker, spisesteder og liberale erhverv.

Ejendommen består af et regulært butiksareal i stueplan og på 1. sal på samlet 519 m2 hvoraf den forreste del af butiksarealet i stueplan har højt til loftet, da der er åbnet op til 1. salen i butiksarealet, hvilket skaber et flot, åbent og lyst indgangsparti med rig mulighed for display- og inventarløsninger ud over det sædvanlige. Stueetagen er indrettet med store vinduespartier mod gågaden, særskilt indgang til trappeopgangen. Nuværende lejer har butiksaktiviteter i både stueplan og på 1. sal. Det vil være muligt at separere ejendommens etager i særskilte lejemål, da alle lejemål har adgang via trappeopgangen.

På 2. sal er der samlet 235 m2 fordelt på to lejemål.

For nuværende er der via trappeopgang, fra butiksarealet på 1. sal, adgang til den ene del af 2. sal. Dette benyttes i dag af lejer (BUCH’s Herremagasin) som lagerlokale, kontor til trøjetryk samt personalekøkken og badeværelse. Dette ville kunne udnyttes til selvstændigt lejemål, og derved vil ejendommens samlede lejeindtægt kunne øges.

Den anden del af 2. sal er et selvstændig lejemål, hvor der er ét stor fællesrum, med nedsænket opholdsareal, hvor der findes brændeovn. Kontor/mødelokale. Terrasse mod strøget. Tilhørende badeværelse. Udgang til gårdhavemiljø. Det til lejemålets tilhørende køkken, findes placeret i forlængelse af lejemålet i opgangen.

Der er mulighed for evt. at slå de to lejemål på 2. sal sammen til én stor penthouselejlighed.

 

For yderligere information eller en gennemgang af ejendommen er du velkommen til at kontakte Halberg & Olsen Erhverv.

Få tilsendt prospekt

Billedgalleri

Plantegning

Plantegning