Sagsnummer: 2022030
Gavnøvænget 42, 7000 Fredericia

Leje pr. md.

Udlejet

Etageareal

95 m2

Lasse Zinck

Tlf. 44 12 36 19

Ejendomsinformation

Leje pr. md.

-

Energiklasse

Ikke angivet

Kvalitets rækkehuse med energivenlige løsninger

Velkommen til Skærbæk Have, et nyudviklet boligområde, beliggende bynært til Skærbæk og ikke langt fra stationsbyen Fredericia.

Skærbæk Have ligger naturskønt, ikke langt fra den blomstrende og smukke Hagenør Skov. Skærbæk Have består udelukkende af kvalitetsrækkehuse, hvor der er tænkt over detaljerne. Gode energiløsninger, stikkontakt på terrasserne, gode haver og meget mere.

Hustyperne består af to typer, enten en bolig i et dobbelthus på 95 m2 med henholdsvis 2 og 3 soverum eller en bolig på 80 m2 med 2 soveværelser. Husene er indrettet med flotte Svanekøkkener og Svanebadeværelser. Alle husene har privat parkering, rummeligt skur på 5 m2, dejlig terrasse på husets haveside, samt en have og naturligvis adgang til de flotte naturskønne fællesområder.

Af hensyn til sikkerhed på byggepladsen, beder vi dig ikke gå ind uden forudgående aftale.

Vi glæder os til at vise dig de spændende boliger og byde dig velkommen i dit nye hjem i Skærbæk Have.

Bemærk at depositum for rækkehusene kan betales enten som traditionelt depositum eller via Keyholes garantiordning. Såfremt du måtte have spørgsmål til lejeforhold, indretning eller ønske om en uforpligtende fremvisning af boligerne i deres nuværende stadie, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Billedgalleri

Lignende boliger