Sagsnummer: 2024026
Engen 1, 7190 Billund

Salgspris

8.800.000 kr

Etageareal

3.980 m2

Grundstørrelse

10.668 m2

Lasse Zinck

Tlf. 44 12 36 19

Ejendomsinformation

Salgspris

8.800.000 kr

Afkast

0,00 %

Pris pr. m2

2.211 kr

Moms

Momsfrit

Antal lejemål

44 stk

- Heraf boliglejemål

44 stk

Handelsstruktur

Selskabshandel

Energiklasse

Ikke omfattet

Attraktive byggeretter i Billund

Halberg & Olsen erhverv kan nu tilbyde attraktive byggeretter på Engen 1, Billund.

Der foreligger allerede godkendt lokalplan og samtidig er sælger ved at ansøge om byggetilladelse, så en køber kan gå i gang med det samme.

 

Engen 1 har en ideel placering i byen, hvor der hverken er langt til naturens grønne ro eller byens fornødenheder, med indkøb, skole og idrætsfaciliteter i cykelafstand.

Billund er som by særligt kendt som hjemstedet for LEGO-klodsen og for Danmarks næststørste lufthavn, og byen har gennemgået bemærkelsesværdig udvikling i de seneste år. Særligt er især i turisme- og underholdningssektorerne vokset støt og tiltrukket nye arbejdspladser og borgere.

 

LEGOLAND tiltrækker besøgende fra hele verden og er medvirkende til Billund har oplevet en økonomisk og kulturel opblomstring. Foruden den populære forlystelsespark, er Billund også fyldt med legepladser rundt omkring i byen, hvor man kan finde rig mulighed for at udfolde sig i både kreativitet og leg overalt. Samtidig har infrastrukturforbedringer og nye uddannelsesinstitutioner bidraget til at styrke lokalsamfundet og gør Billund til en familievenlig by i vækst i det sydjyske.

 

Få tilsendt prospekt

Billedgalleri

Lignende boliger