Sagsnummer: 2022057-2
Egeskov Bygade 61B, 7000 Fredericia

Leje pr. md.

Udlejet

Etageareal

100 m2

Lasse Zinck

Tlf. 44 12 36 19

Ejendomsinformation

Leje pr. md.

-

Energiklasse

Ikke angivet

Nyopført rækkehus i Egeskov ved Fredericia

Velkommen til Egeskov Bygade 61!

Her udbydes 12 nye kvalitets rækkehuse med energivenlige løsninger i et etableret villaområde i den sydlige del af Egeskov – et eftertragtet område med smuk natur, indkøb og skole. Egeskov er beliggende 6 km. nord for Fredericia og 18 km. syd for Vejle, hvortil bussen kører kun 400 meter fra adressen. Derudover ligger Egeskov kun en kilometer fra Vejle Fjord.

Boligerne er indflytningsklare 01.10.2023, men allerede nu har du mulighed for at sikre dig dit kommende hjem.

Husene er opført i lækre materialer, hvor der er tænkt over detaljerne. Her er plane, hvide overflader på både vægge og lofter, flotte lyse trægulve, fantastisk lysindfald fra forskellige retninger, udelukkende fra høje vinduer fra gulv til loft, og så er der forberedt til fremtiden med mulighed for el-lader i egen indkørsel.

Rækkehusene, som findes i 2 typer, er alle på 100 kvm. fordelt på 1 plan. De er flot indrettet med stort og lyst køkken-alrum i forbindelse med stue, soveværelse og 2 værelser samt bryggers. Husene har lækkert, hvidt HTH-inventar i både køkken, bryggers og bad, ligesom alle hårde hvidevarer naturligvis er integrerede.

Alle husene har privat parkering, klargjort til el-lade standere, rummeligt skur og dejlig terrasse og have på husenes bagside. Derudover er der naturligvis adgang til områdets grønne fællesarealer. Rækkehusene opføres i gode og i lækre materialer med en god planløsning.

Af hensyn til sikkerheden på byggepladsen, beder vi dig ikke gå ind uden forudgående aftale. Vi glæder os til at vise dig de spændende boliger og byde dig velkommen i dit nye hjem på Egeskov Bygade 61.

Billedgalleri