Sagsnummer: 2024014
Den Gyldne Middelvej 12, 7330 Brande

Salgspris

6.925.000 kr

Grundstørrelse

23.780 m2

Ejendomsinformation

Salgspris

6.925.000 kr

Afkast

0,00 %

Pris pr. m2

2.200 kr

Moms

Momsfrit

Antal lejemål

37 stk

- Heraf boliglejemål

37 stk

Handelsstruktur

Selskabshandel

Energiklasse

Ikke omfattet

Byggeretter til tæt-lav byggeri

Halberg & Olsen kan nu tilbyde dette yderst velbeliggende jordareal med mulighed for opførelse af tæt-lav bebyggelse med lokalplan.

 

Området er centralt og særdeles idyllerisk beliggende med direkte stiforbindelse til naturstien ”den gyldne middelvej”, sti til skole og de naboliggende parcelhusområder. De enkelte delområder er lagt ud imellem store flotte naturkiler med udsigt over eng og imod skoven.

Der kan opføres minimum 37 rækkehuse, idet området kan bebygges med en samlet befæstelsesgrad på 35% af lokalplanområdet. Efter der i det udbudte materiale kun er tegnet en bebyggelsesprocent på 13,2%. Der kan i alt bebygges ca. 4368 m2 i forhold til den samlet beregning af befæstelsesgraden inden for området hvilket svarer til en bebyggelses procent på  18,4%.  Halberg & Olsen kan være behjælpelig med belysning af købers ønske i forhold til BL§10a.

Arealet købes som en selskabshandel, uden momsreguleringsforpligtigelser og hvor udskudt skat fratrækkes købers kapital behov til kurs 100. Foreløbig overdragelsesbalance udarbejdes i forbindelse med handlen.

Området kommer foruden det udbudte område til at indeholde 2 yderligere delområder til tæt-lav bebyggelse samt ca. 30 parcelhusgrunde. Der stiftes grundejerforening i forbindelse med indgåelse af en handel.

 

For yderligere information står Halberg & Olsen naturligvis til rådighed.

Få tilsendt prospekt

Billedgalleri